Daily News

Bitcoin-mangel er reel, og PayPal er årsagen, hævder Pantera Capital

Ifølge Pantera Capital kunne Bitcoins leveringsknude have en dramatisk indflydelse på prisen.

PayPal’s adgang til kryptokurrencymarkedet kunne have en dramatisk indvirkning på Bitcoin (BTC) -prisen.

I en nyligt offentliggjort rapport siger krypto-investeringsfirmaet Pantera Capital, at en Bitcoin-mangel er kernen i den nylige prisstigning, og at størstedelen af ​​den nyudviklede BTC skaffes op af PayPal.

PayPal’s nye kryptotjeneste har „allerede en enorm indflydelse,“ hævder Pantera og tilføjer, at betalingshandleren snupper ca. 70% af al den nye BTC i omløb.

Med henvisning til itBit-data hævder Pantera:

”Da PayPal gik live, begyndte volumen at eksplodere. Stigningen i itBit-volumen indebærer, at PayPal allerede inden fire uger efter at være gået i live køber næsten 70% af den nye levering af bitcoins. ”
Ifølge Pantera antyder dataene, at PayPal og Cash App tilsammen køber op alle de nyligt udstedte Bitcoin.

Bitcoins pengepolitik er programmeret til at være deflatorisk over tid. Med bred vedtagelse fører det til højere købekraft og forsyningsknaphed. Pantera hævder, at det er sidstnævnte, der bidrager til BTCs parabolske bølge.

PayPal lancerede sine crypto trading-tjenester i USA tidligere på denne måned, så kunderne kunne handle op til $ 20.000 om ugen. Platformen vil blive rullet ud globalt i begyndelsen af ​​2021.

Onlinebetalingshandleren har 300 millioner aktive brugere, hvilket gør sin strejftog i digital valuta til et vigtigt springbræt til vedtagelse.

Pantera siger, at det er meget nemmere at købe Bitcoin nu, end det var under det sidste tyremarked i 2017. Ud over PayPal inkluderer detailindtægter til Bitcoin og andre digitale valutaer nu Cash App og Robinhood.

Bredere vedtagelse betyder, at den digitale valuta sandsynligvis opretholder højere prisniveauer. Selvom Bitcoin forbliver meget volatil, skabte den en usædvanlig lang periode med stabilitet, før den katapulterede højere i løbet af de sidste to måneder.

Comments are closed.