Daily News

Craig Wright berättade för att identifiera Satoshi-bevis före den 4 september

Craig Wright har fått höra att identifiera vilka av bevisen i hans kommande rättegång mot Peter McCormack som stöder hans krav på att vara Satoshi Nakamoto senast den 4 september. McCormack tweetade uppdateringen i fallet, en ärekränksmål som ankom av Wright i april 2019 och tilllade att han hade erbjudit sig att lösa om bevisen var tillräckligt tvingande.

Craig Wright vill „möta hans motståndare“

McCormack, värd för podcasten What Bitcoin Did , lockade Wrights ire under BSV-skaparens vattendrag för att utfärda stämningar mot alla som uppgav att han inte var den pseudonyma Bitcoin- skaparen. Wright utfärdade upphörande och avstannade brev till McCormack och bad honom göra ett offentligt ursäkt, vilket McCormack misslyckades med, vilket resulterade i att Wright stämde för laster – ett av fem sådana fall som Wright utfärdade vid den tiden.

McCormacks tweets var den första rörelsen i ärendet på en tid, vilket beror på rättegång i maj 2021. Enligt McCormack bad han och hans team att försena upptäckten i fallet tills deras „strejkförfrågan“ hade hörts i november . Denna strejkförfrågan är McCormacks försök att få domaren att kasta ut ärendet innan det går till rättegång, vilket Wrights munstycke CoinGeek beskrev som potentiellt „berövar både Wright och de många intresserade åskådarna chansen att se Wright möta sina förföljare i domstol.“

Wright mot McCormack får inte gå till domstol

Begäran från båda sidor om att försena upptäckten verkar ha avvisats, med McCormack som säger att „upptäckten kommer att fortsätta“, men att Wright har fram till 4 september att „identifiera dokumenten som bevisar att han är Satoshi“. McCormack tillägger att hans team har ”begärt detta bevis sedan allt detta började”, och erbjöd sig att avgöra om bevisen var tillräckligt tvingande.

Det verkar då som om vi i mitten av september skulle ha en klar uppfattning om vad McCormacks juridiska team tycker om styrkan i Craig Wrights ärende, som troligen endast kommer att bestå av de bevis som Wright har lagt fram i andra fall hittills, varav vissa är var hård kritik av domaren i Wrights fall mot godset av Dave Kleiman.

Comments are closed.